divendres, d’agost 19, 2005

TRANSPARENCIES ( VII ) Dancer

Et diria que enyore les teues cames tan boniques com els coixins de vellut.
També podria dir-te coses tan poc complicades com que m’agradaria tornar a veure’t.
Coses tan normals com que m’agrades i estic a gust al teu costat.
Puc tornar a sentir els meus 20 anys com si foren ara i avergonyir-me si em mirares.
També sabria si volgués seduir-te de nou amb poques i mesurades paraules.
Inventar-me novament els paisatges que t’agradava escoltar.
Podría dir-te simplement que de tant en tant voldria tindre’t de nou tot complet i no només la teua imatge.
Puc ser tan sentimental com una famosa peli de Charles Vidor.
Però no. No. Ni tan sols tu o jo som imprescindibles.
Hui només vull ballar, només ballar, ballar música disco amb Comunars, amd Donna Summers, amb Soft-cell o amb Franky goes to Holywood i per descomptat ballar, ballar i ballar fins caure esgotat amb la Gloria Gaynor...Vinga qui s’apunta?...3....2...1....


At first, i was afraid i was petrified
kept thinkin' could never live without you by me side
but then i spent so many nights
thinkin' how you did me wrong
and i grew strong
and so you're back from outer space
i just walked in to fit you here with that sad look upon your face.
I should hace changed that stupid lock
i should have made you leave you key
if i'd've know for just one second you'd back to bother me
go on now, go walk out the door
just turn around now
('cause) you're not welcome anymore
weren't you the one who tried to hurt with goodbye
did i crumble.

Did you think i'd lay down and lie?
oh no, not i will survive
oh as long as i know how to love i know i'll stay alive;
i've got all my love to give and i'll survive
i will survive, hey, hey
it took all the strength i had not to fall apart
kept trying' hard to mend the pieces of my broken heart
and i spent oh so many nights.

Just feeling sorry for myself, i used to cry
but now i hold my head up hign
and you see me somebody new
i'm not that chained up little person still in love with you,
and so you feel like droppin' in
and just expect me to be free
now i'm savin' all my lovin' for someone who's lovin' me
go on now...

Ufffff !!! I wil survive :-)

35 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo penso que sí que és complicat, de vegades, dir "m'agradaria tornar-te a veure".
Caure esgotat ballant és deliciós, joan. M'hi apunto.

AiR ha dit...

Salut Joan!
Vaig venir a parar aquí per casualitat i vaig descubrir "Des d'un altre angle", em va agradar molt i ja veus he tornat. Volia convidar-te a passejar pel meu blog.

Anònim ha dit...

Me apunto, Joan...

¿Me guardas un bailecito de Gloria Gaynor?

Besets amic :))

pentesilea ha dit...

ballar... ui, els meus peus avui no poden, però gràcies :D

Anònim ha dit...

Ballar i ballar fins que els nostres peus ja no puguin més, sense paraules, sense explicacions ni justificacions, sense remoure les aigües de la memòria. Xalar amb la música i deixar-nos portar fins que caiguem esgotats...

Joanaina ha dit...

(Joanaina salta movent les caderes d'esquerra a dreta i de dreta a esquerra...) Jo m'apunto, jo m'apunto! :D

Anònim ha dit...

Casi estoy por no contarte que no sé bailar ni sé inglés... y encima somos de los pocos que no tenemos vacaciones, ¡qué falta de glamour demuestro!¿verdad?
Un abrazo tiernísimo.

JoanAlbor ha dit...

hehehe :) Mad vols dir que m'hauré de reforçar les soles de les sabates ? ;) saps que el primer ball el tinc reservat per a tu i no em punxes que a mi ballar m'encanta :) besets guapísima, m'encanta veure't així :)

JoanAlbor ha dit...

Isnel ufff quin cap de setmana, el que he vist per la tele és que per allà dalt el que ha ballat i de fort han sigut el cel i els nuvls, mare de déu quines pedregades i aiguades...esper que no us haja portat cap maldecap a cap de vosaltres.
Isnel tu creus que és complicat dir això, ho ho fem nosaltres complicat. Jo he arribat a un punt en què no m'ho pense, ho dic, i quan ja ho has dit veus que en realitat és ben senzill, encar que potser quna veus els resultats puga haver sigut no oportú. Besets preciosa. :)

JoanAlbor ha dit...

Hola Gemma benvinguda i pots tornar , estar-hi i passejar per ací tan com vulgues i t'abellisca és tot un plaer. he passat pel teu blog ple de poesia, també hi tornaré clar :) una abraçada.

JoanAlbor ha dit...

Kuan Claro que sí uno y bien largo. Bailar és una forma de dejarte ir, fluir estupenda y mucho mejor si compartes el baile con amigas tam maravillosas :) besets

JoanAlbor ha dit...

hahaha Pentesilea què haura fet una mazona per no poder ballar???? no hauràs tingut res a veure amb el xoc de palnetes tu? ;) besets :)

JoanAlbor ha dit...

vell artista va bé això eh? sentir la música com t'entra per les orelles i t'inunda tot és una de les millors formes de renovar-te, d'oblidar-te una mica de tantes coses, i sí quan caus esgotat després et surt l'energia totalment renovada :)

JoanAlbor ha dit...

hahaha :) Joanaina encara et queden forces? ;) buufff i tant , no sé ni com puc dubtar-ho...hahaha un besot bonica :)

JoanAlbor ha dit...

Gatopardo el glamour reside en "saber ser" al contrario de lo que se cree normalmente que és "el saber estar" no hay más glamour que intentar mantener la autentizidad de uno mismo que yo sepa des de que te conozco siempre la he notado en ti. Así que de alguien que no sabe inglés a quien ntampoco sabe ingles, te invito a que te sueltes y dejes que tu cuerpo se mueva libremente...eso és bailar y no puedes negarme un baile y si ´prefieres un "agarrao" pues un "agarrao" ;) Otro abrazo y un beso :)

JoanAlbor ha dit...

hehehe Ocapi doncs mira la música és música i ballar pegant botets no cregues que ets l'únic , a mi també m'agrada, si vols tu m'ensenyes com balles tu i jo t'ensenye com balle jo :)

Anònim ha dit...

amb el fred que se m'ha enganxat als peus m'anirien bé unes giragonses ;) però aquesta cançó te la deixo per algú altre que a mi em porta mals records.. abraçades ballarines maco!

Anònim ha dit...

Aiiiiiiiiiiiiii, el tinc ben enamorat en joaaaaaaaaaaaan!!!
Araaa, això que tu i jo no som imprescindibles em sembla molt discutubleeeeee, molt, molt discutibleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

JoanAlbor ha dit...

Aina lamenet que et porte mals records aquesta cançó. Amb elles passa com amb les olors. És curiós com els sentits que menys freqüentment usem s'enganxen al cor i a la ment i ens porten imatges tan clares de bons o mals moments. De totes maneres ballem la que tu vulgues guapa per véncer el fred i qualsevol bri de tristesa :) ... escolta però si balles d¡allò més bé ;)

JoanAlbor ha dit...

hahaha Lloroooooo tu que ets imprescindible del tot, que en faríem sense tu, com regariem els balcons? qui ens convidaria a cava en les nits viatgeres? qui ensenyaria al Guix a llegir? i quiiiiiii ens netegaria les orelleteeeeeeesssss de ceraaaaaaaaaaa? :)
Però no estic enamorat no almeys com pot semblar, més bé és "un amor particular" com diu el Llac ;)

JoanAlbor ha dit...

Marmi que bonic, aiii , ufff clar que sí, tota la tarda fins que caiga el vespre i contemplant la ria..uff que bonic , ballar amb els bons amics és un deixos moments de bella complicitat :) malgrat l'horrible dessatre que està ocorrent i que ens fan saltar les llàgrimes, ara mateix abans de llegir el teu comentari estava pensant-ho i m'entristeix profundament, una cosa més d'eixes tan incomprensibles que et fan sentir profundament trist.
Bicos Marmi preciosa.

Anònim ha dit...

És molt particular, el nostre amor, sí, molt particulaaaaaaaaaaaaaar!!! I entenc que no el vulguis fer massa evident al davant de tant de públiiiiiiiiiiic!!! Je, je je... Aiiiiiiiiiiii, el joaaaaaaaaan, que és macuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! T'estimuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Anònim ha dit...

Una de les millor cançons que s'han escrit mai i que és ben veritat: Vull sobreviure!!!
Però penso que de vegades no cal remure el passat i que mirar només la imatge en una foto et pot lliurar d'una decepció. Me n'he dut tantes...

Anònim ha dit...

Bé, a la vida es tracta d'això: sobreviure...

No?
un cop fet, ja es pot començar a pensar en "viure"...

Joanaina ha dit...

Collons, vist l'èxit podriem sortir tots junts a ballar quan jo acabi exàmens :D

Anònim ha dit...

Me concede esta pieza? Danzar, girar y sentir que el corazón no entiende de arrugas o canas o años, que te puedes sonrojar como la primera vez, temblar... pero mejor... bailar. Besitos de vuelta y de sol ;)

Ismene ha dit...

D'acord,vols ballar...doncs,a què esperes? Tan sols et dic una cosa...guarda'm un ball,m'agradaria frmar part d'ixa "alegria" a l'hora de ballar :).

Molts besos!!

JoanAlbor ha dit...

Lloro tu si que saps :) si et dedicares a la premsa rosa en la blogosfera et faries ric de blog en blog , hehehe :) jo també t'estimooooooooooo bandido :) hahaha

JoanAlbor ha dit...

frederic estem fets de decepcions però també d'alegries i de records, tens tota la raó en això, de vegades no cal remoure el passat, però de vegades també és tan bònic esplaiar-se en ell :) l'hem de ballar ehhhhhhhh!!!!! ;)

JoanAlbor ha dit...

Marcel·lí prenc bona nota d'això, amic meu. Una abraçada :)

JoanAlbor ha dit...

Joanaina tens exàmens ara a setembre? aiii que vagen d'allò més bé, molta sort, mentre seguirem ballant diuen queballant, ballant pots arribar a transportar i enviar energies ..bona ehergia posiriva`per a tu :)

JoanAlbor ha dit...

Aether solecito :) claro que si, por supuesto, siempre es maravilloso bailar contigo... como me alegro de tener noticias uyas, en cuanto pueda te eecribo. Besets preciosa :)

JoanAlbor ha dit...

Nafthy no em digues que encara tens ganes de ballar...després de les festes ;) espere que t'ho hages passat d'allò més bé malgrat que vaig llegir que havíes tingut algún "contratemps" ara em passe a veure com va tot. Un beset bonica :)

Anònim ha dit...

El que et dèia, en comptes de dir "tinc ganes de tornar-te a veure" últimament només ballo i callo. I es que, el procés d'aproximació no puc superar-lo. Si tens ganes de dir-li que la trobes a faltar, ¿per què no li dius?, a mi o em surten les paraules.

JoanAlbor ha dit...

Buit d'Estel el que passa és que de vegades tu trobes a faltar a l'altra persona però ella a tu no :) així que hem de fer? ..ballar :)