diumenge, de desembre 09, 2007

Que bo que et donen un premi :))))

Diumenge de matí, em sorprén un correu inesperat d'aquest que t'alegren i t'animen. Una vegada més em sorprén també els lligams que es creen en els "blogs" , com jo dic "blog" ;-) , i les complicitats, i les proximitats, i mira no puc deixar que un somriure faça bonic aquest matí de diumenge.

Me n'adone que el meu estimat Pessoa segueix viu.De la mà de l'heteronímia, eixa paraula que tant em costa pronunciar però que tan productiva és per a l''anima i per a la ment, m'arriba aquesta distinció:
Tot açò per què?

Martí. Un Cos sóc, nu des de la seua collita pròpia de políndroms és qui em passa aquestà distinció i ho explica així:"Es tracta de distingir set blocaires que compartisquen idees i opinions, o que simplement mostren el que saben i ho facen d'una forma totalment altruista, generosa i voluntària, sols pel plaer de compartir. És una cadena: cal enviar un correu als nous blocs distingits i aquests, a la vegada, han de continuar la cadena amb set blocs més, i així successivament".Amb gratitud seguesc la cadena cap a set mons i perquè en nomenen set més si així ho volen:


Gotes d'Isnel

Claraboya

Hanna

Gatopardo

Reservoir Dogs_Sociedad pajaril

Somiejant

ArsvirtualisPD. Bé, la veritat siga dita. Després d'escriure el post i publicar-lo, fins i tot quan estava escrivint-lo m'ho vaig rumiar i repensar. Em va fer il·lusió la idea i de fet seguix fent-me-la. Per altra banda però, com han dit alguns dels nomenats em feia "no-se-què" haver de noemenar només 7, quan és veritat que per a mi tots els blogs que tinc enllaçats i d'altres que també en visite en són mereixedors d'aquest "premi" , tots tenen alguna cosa que els fa especials i únics i tots en algun moments em fan estimar, respectar i valorar les persones que els escriuen. Per altra banda vaig pensar que molts de nosaltres compartim amics i amigues i que per tant si jo en nomene 7 aquests 7 també en nomenarien 7 dels qui jo també ho haguera fet i així tots i totes en tindríem 1. Entenc per tant aquells i aquelles que no us abellix seguir la cadena, de fet , en el moment en què vaig penjar el post el premi és de tots. Un blog no és només els post que un penja sinó també els vostres comentaris, sense ells almenys aquesta estació no tindria sentir.

Ala ja ho he dit , hehehe, i m'he quedat tranquil. Aixì doncs, aquest premi va per tots i totes :) besets i abraçades :))

10 comentaris:

el pensador ha dit...

Moltíssimes gràcies, amic. Una abraçada solidaria.

isnel ha dit...

Ooooooooooh......... Gràcies.... És que no sé què més dir.... Potser que aquest món ja és (gairebé) màgic? I jo ben contenta de formar-ne part :) Una abraçada molt forta per al meu amic de l'estació!

Hannah ha dit...

Te agradezco de corazón, Joan, que hayas pensado en mi y en mi blog. Decirte que ya fui galardonada con este premio hace unos meses y que, entonces, lo rechacé. Lo rechacé por aquello de "la solidaridad" ya que en mi opinión, quien hace lo que debe, no tiene mérito alguno. Y ser solidario es cumplir con uno de los deberes esenciales de todo ser humano -siempre en mi opinión, claro-. Hoy lo vuelvo a recibir -el galardón- desde otro prisma "más aceptable" por mí... Pero sería algo discriminatorio hacia quien me lo otorgó, aceptarlo ahora de ti ¿no crees? Por otro lado, me cuesta mucho decidirme por "siete" blogs, ya que todos los que tengo enlazados, son susceptibles de meritar este galardón... En fin, que este año ya he sucumbido a regañadientes a aceptar el galardón de "el mejor blog del día" y "dos galardones" son mucho para mi cuerpo... :-))))) De modo que no te enfades, buen amigo, y permite que por esta vez pase de esta cadena.
Una abraçada molt forta
Hannah

joan ha dit...

Besets als tres :))))

arsvirtualis ha dit...

Aix, encara m'emocionaré :P Francament és tota una meravella haver-te trobat dins d'aquest món de paraules, de pensaments i desentiments. A la teva estació val la pena esperar el tren en retard. Una forta abraçada.

Con Sal en los Labios ha dit...

Vaya que si es momento de felicidad... En cualquier momento cae bien un poco de agua refrescante para el alma sobre todo un domingo por la mañana...

Felicidades amiga, y gracias por siempre estar y por tus palabras...

Un abrazo lleno de cariño...

Anònim ha dit...

La teva postdata m'ha recordat molt, però molt, a mi mateixa ;)
Enhorabona, gràcies i un petó :***

Myt ha dit...

Felicitats a tu i a tots els que tenim el plaer de llegir els teus sentiments i la teva essència.

Una abraçada solidària :-)

joan ha dit...

arsvirtualis :) una abraçada ben forta, compartida, de veritat.

con sal en los labios uff que alegria volver a verte por aquí, amiga, no sabes como me alegro de volver a encontarte :) Ah por cierto, no me importa ni me molest nada incluirme en un "femenino" generalizador hehehe , pero "joan" no es un seuodónimo hehehe ;) un abrazo :)

Moonsa i un beset per a tu, preciosa , bonic , mlt bonic recordar-nos, veure'ns reflexats ... com m'agrada :)

Myt gràcies a tu, de veritat :) una barçada solidariament amiga :)))

Brisa ha dit...

Muchisisisisimas gracias... no solo por el premio, porque yo también siento que es de todos, has logrado crear una especie de bonita familia de amigos unidos por tus letras... hermoso en verdad.... me alegro de tu merecido premio.

Quería decirte, que en realidad muchas veces y a pesar de que ponga mis granitos de arena en pequeñas cosas, muchas veces siento que falta mucho de mí, que aun podría ofrecer tanto más... que cuando lo pienso me siento pequeñita jeje quiero decir más.. :)

Quería decir... que me gustan las personas comprometidas, las personas que apoyan las causas en las que creen, las personas amigas de sus amigos, las personas generosas, me gustan por todo lo que aprendo de ellas, de tí amigo, así que gracias por todas esas cosas.
Un abrazo
Brisa