diumenge, de maig 01, 2005

Pot ser màgic

mar.jpg Posted by Hello


La mar vessava el teu cos
més enllà de l’escuma .
Mentre un cel immens d’estreles
s’amagava en el rebost de l’ànima
buscant el recer de la frescoreta de l’estiu,
l’àpat delirós de dos cossos que es busquen
enjugassats.

Quina por poder tocar-te!

Baby, I love you, come, come, come into my armslet me know the wonder of all of youbaby, I want you now, now, now, and hold on fastcould this be the magic at last?


Ara les coses s’han fet boniques,
tot es manté en la distància perfecta
de la nit, el just albir de la mirada
recorrent-te el coll i les cames
no es cansa de contar la sorra de la mar.

Has deixat caure el braç sobre el meus muscles
.

Baby, I love you, come, come, come into my armslet me know the wonder of all of youand baby, I want you now, now, oh now, oh now, and hold on fastcould this be the magic at last?baby, I want you, come, comecould this be the magic at last?


És el moment exacte de la nit
en què parlen les ones,
cauen estels i els àngels es perden .

Come, c'mon, c'mon, come oh oh come into my armsoh, let me know the wonder of all of youbaby, I want you now, now, oh now, oh now and hold on fastoh, could this be the magic at last?could it be the magic?


Un miratge deliciós :
Em perdí entre els teus braços
perquè tu m’acollies
com la platja a la mar embravida.



baby, I want you now, now, oh now, oh now and hold on fastoh, could this be the magic at last?could it be the magic?

Could it be the magic. DonnaSummer.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui he anat a la platja (a parar al sol) per primer cop. S'estava tan bé amb el ventet fresc que no m'he adonat i acabat fet una "gambeta". Ja tenia ganes que arribés el bon temps, però així, com ara, amb temperatures suaus, l'estiu serà més dur aquest any.
Ah Joan! Felicitats pel teu casament. T'ho havia dit ja? A la Isnel, sí.

JoanAlbor ha dit...

Frederiiiiccc, gràaaacies bonico :) va estar un casament fantàstic. la veritat és que va ser múltiple perquè estàveu tots allí. Va ser una cosa extraordinària, un moment únic i molt molt bònic. La Isnel estav guapíssima, com és, com ho és sempre, i el vaixell estav fantàstic explendorós. T'has fet una copeta no? Jo hui també m'he fet una gambeta jejeje, 1r dia de platja, ja tenia ganes. Besets :)

Anònim ha dit...

Molt bonic, Joan, molt bonic! Jo em moro de ganes d'anar a la platja, encara que sigui al preu de tonar-me una mica gamba, tant se val...

Anònim ha dit...

M’agrada la platja, sobretot si són solitàries. Les concorregudes, atapeïdes de gambes rostint-se em fan urticària. El mar em sedueix, però l’amor el tinc a la muntanya. La muntanya m’agrada de cap a peus, “del capell a la sabata” , com vam dir l’altra nit de casoris. Sempre que puc m’escapo a la muntanya. I tant és si hi vaig sol com en companyia. Compartir-la és un plaer, i perdre’m tot sol pel bosc una delícia.
Perejoan

Moonsa ha dit...

Primer día de platja 2005 per a mi, torno, hi poso quatre paraules al blog de Blogia, vinc akí i... Hi deu haver una passa? Ostres la Donna Summers, els meus pares deuen tenir per casa un vinil antic d'ella, que segur que no escolten, m'has fet venir ganes d'anar a rescatar-lo :)

pentesilea ha dit...

el moment exacte de la nit és ben bé així; molt maco, Joan

Anònim ha dit...

Eres todo un poeta Joan, me he sumergido en ese mar de letras, y bueno aunque yo no he ido a la playa estoy rojita, que he paseado mucho :) Molts petonets amic!

Anònim ha dit...

Preciosa canción y no menos precioso texto lleno de sentimiento.

Besets, amic.

P.D. Poco a poco voy aprendiendo palabras. Leo el texto primero en castellano y luego en catalán.

De aquí a cien años te comento en catalá ;)

JoanAlbor ha dit...

Doncs ja toca Omar, ahir s'estava d'allò més bé. Vaig anar amb dos amics més a una platja d'eixes que només sabem els del poble. Ens vam adormir escoltant la música de les ones contra les pedres i el solet acaronant-nos. Quina tranquilitat! Una abraçada ben forta :)

JoanAlbor ha dit...

Perejoan benvingut :) no havia tingut encara el plaer de tenir-te per ací però sí de compartir els teus comentaris a ca l'Isnel i gracies per la companyia i les cançons del casori ;)
Jo no sabria viure sense mar, supose que això ho fa perquè he nascut i crescut amb ella. Ara com li he dit abans a l'Omar tenim la sort de trobar encara platges mig solitaries on poder gaudir de la tranquilitat. també de la muntanya, el meu poble, algun dia parlaré d'ell té les dues coses per tant gaudisc igual de la muntanya que de la mar. Et desitge bones i plaents passejades a soles o compartides . Una abraçada :)

JoanAlbor ha dit...

jajaaj Moonsa, quina alegria tornar a veure't per ací :) sí es veu que hi ha passà com la grip, tots em anat a la platja :) Uiii un disc de vinil de la Donna Summer (això vol dir que sóc molt gran ja , jajaja) a mi personalment m'agrada però sobretot hi ha un disc que es diu "trilogia d'amor" i en particular eixa cançó que pertany a la banda sonora de Macartu Park, i com la canat ella és increïble. :) besets.

JoanAlbor ha dit...

:)Pentesilea tu de moments exactes en saps i molt, i d'imatges exactes, i de paraules exactes. Un bes molt gran amazona ;)

JoanAlbor ha dit...

jajaja :) Brisa, con lo guapa que estas cuando te pones rojita. Besets mil estimada amiga :)

JoanAlbor ha dit...

Nada "O_O" jajaja ya te veo escribiendo catalàn en privado como AZ? jajaaj (es broma). Si lo haces porque te gusta me alegro mucho pero no lo hagas nunca por obligación, ya sabes que lo importante es entender y comprender o sea comunicarnos, para mi es una alegria y me hace feliz tu interes. En la poesia no te fies mucho porque no es lo mismo que escribir prosa , en la poesia he intentado darle el mismo significado pero si traduces pierde la musicalidad. Un besot ben gran querida amiga :)

Ismene ha dit...

Cualsevol moment passat a la platja és màgic,sobretot en les nostres platjes banyades perl Xúquer :).

Què és això del teu casament??,jaja.

Vinag,molts besos plens de carinyo!

Anònim ha dit...

Quan el sol es pon, i l'aigua transparent agafa el color del fons; quan la sorra i l'aigua, doncs, comencen a confondre les seves tonalitats; és llavors, i no abans, que hom troba a faltar a qui ha deixat aquelles paral•leles petjades, just on el petit onatge de la mar plana, perd la seva última escuma blanca. T'agraeixo les petjades que has deixat, cada cop que has anat a tenir cura dels meus pensaments. Una abraçada, Joan.

Quico Ventalló ha dit...

Jo, més que si l'aïgua transparent
agafa el color del fons, o que si l'aïgua i la sorra confonen les seves tonalitats o que el petit onatge de la mar plana perd, o no, l'escuma blanca, més que tot això, el que trobo més important és que s'ho passesin bé, sincerament.

Anònim ha dit...

Que bonic Joan, la mar sempre és màgica oi? i més si és en especial companyia, de nit, amb el cel del capvespre.
Un beset, bonic.

Anònim ha dit...

Quanta, quanta tendresa...

Joanaina ha dit...

Aquella carícia, que amb prou feines et rossa, plena de complicitat, de intencions... I que se't queda clavada a dins, passi el temps que passi, la duus amb tu en els moments més tendres...

JoanAlbor ha dit...

i tant que sí Nafthy, oi que la nostra mar és màgica ;). El casament, doncs és la primera vegada que em case i ja ho estic per atota la vida, jajaja, va ser esplendorós i màgic i pel que sembla encara no s'han acabat les festes i tots els casaments que hi ha i queden per haver, si t'abellix passat pel vaixell de la'coliida i veuràs com va ser http://www.lamevaweb.info/637 :) besets.

JoanAlbor ha dit...

I jo t'agraesc la teua companyia i me n'alegre de trobar-te de nou per ací i a ca teua pensador, perquè no saps com m'aserenen les teues paraules, com els sorolls de les ones a mitja tarda quan el sol està ponent-se i m'adorms sobre la sorra. Una forta abraçada amic meu :)

JoanAlbor ha dit...

Això és el més imporatnt amic tTristany però si s'ho passen bé i a més pots jugar amb la sorra i l'escuma sempre resultarà més abellidor no creus? ;) una abraçada.

Ai aurembiaix Quines ganes tenia que vinguera el bon temps per gaudir d'un bany nocturn i si es amb bona companyia, doncs "buenuuuu" :) Gracies aurembiaix besets de maremar.

JoanAlbor ha dit...

Isnel no em digues això que m'entendrisc com si fos una neula, què has de dir tu de tendresa? No he pogut donar-te les gràcies per la gran nit que vam passar amb eixa complicitat especial, nostra i de tots els que hi erem. Va ser preciós. Quan parles amb el taxista ja li ho pots ben dir ja ! :) un bes molt gran i gràcies de veritat, t'estime :)

JoanAlbor ha dit...

Joanaina, benvinguda, gràcies per le steues paraules tan boniques. I sí és així eixos moments els portem sempre molt a dintre i encara que hagen passat sempre els tornem a viure amb la mateixa intensitat quan els recordem. és molt bonic això. Gràcie per passar-t'hi i fes-ho quan vulgues, serà un plaer tindre't per ací :) Una abraçada.