dimecres, de setembre 14, 2005

Mentides i dubtes

Quatre anys després de l'11S seguim sense saber què va passar exactament i qui va dur a terme aquell atemptat que ha marcat un abans i un després en l'ordre mundial.

Us recomane la lectura del post de Gatopardo "EX MINISTRO ALEMÁN DE DEFENSA AFIRMA QUE LA CIA ESTUVO IMPLICADA EN LOS ATENTADOS DEL 11-S"

i el post de Nihilismo Innecesario "¿AL QAEDA NO EXISTE? "

Val la pena llegir-los detingudament.

16 comentaris:

Brisa ha dit...

Y es que mantenernos en la ignorancia a veces es mucho más cómodo para algunos y con tantas prisas para que vamos a preguntar....

´Sí a veces es increíble..

Un abrazo Joan

mad ha dit...

Acollonant...

Però el petonassos no els perdones, oi?

joan ha dit...

Brisa un beset bien grande antes que nada.
Y uf es que después de leer los post de Gatopardo y nihilismo pensé eso. ¿cómo pueden engañarnos tan facilmente, como pueden distorsionar las cosas y pasar por encima de tantas vidas? y bueno creo que es necesario que sepamos cómo funciona la cosa. Y menos mal que existe internet donde la información de moemnto puede circular libremente.
Los articulos de investigación de gatopardo són siempre magníficos.

joan ha dit...

Mad com no m'arriabres a deixar besets si que no t'ho perdonaria :)))
has dit la pararaula correcta acollonant!!!
Els posts d'investigació de gatopardo sempre ho són.
besets ;)

frederic ha dit...

Mira, ara no tinc ganes de llegir-los. Només et deix uns besets i fins molt aviat!

Ismene ha dit...

Mira,vaig a ser sincera...no m'he passat a llegir els posts,pot ser que ho faça després...sols dic que els USA volen convertir-se en el major imperi,imposar-se a totes les nacions i per a aconseguir-ho ,els seuus governants van a fer el possible i l'impossible...q s'han de matar 6000 persones i feer-se les víctimes? es fa. Que s'ha de fer una guerra sense motius (encara q cap guerra té motius) i intentar enganyar al món,es fa. Que hi ha que fer la mà a tots aquells que tenen un mínim respecte per les costums,ideals,drets dels humans,medi ambient...es fa.
Simplement voles això,dominar al món...i estàn fent-ho i enganyant-mos...qui es creu q Al-Qaeda no està relacionada amb el govern estadounidenc? O que ells saben on es troba Bin Laden? per favor...cuanta "subnormalitat" en aquell govern...

Ismene ha dit...

I quants xupla-culs en els altres governs... (amb perdó de l'expressió)

Molts bsos i perdona el meu vocabulari :)

Gatopardo-l'agüela ha dit...

Mira, mira, y resulta que me recomiendas... Vas a ir al infierno.
Hay un dosier completo sobre estas investigaciones, hechas por diferentes autores que concuerdan, en Red Voltaire http://www.redvoltaire.net/

muralla ha dit...

La Gato sempre informa de coses tremendes...
És realment d'al.lucini...
Molts petons. Marmi

Gemma ha dit...

Què es pot esperar d'un govern del qual el seu president ha de demanar permís per anar a orinar...

joan ha dit...

Frederichahaha, ja sé que no tens els cap ara per aquestes coses sinó per cercar la cantimplora adequada ;) bon viatge i ja ens contaràs com t'ha anat amb els bitxets :)))

joan ha dit...

Ismene la veritat és que no cal llegir molt per adonar-te de les coses que fa el govern americà i els lobys però són força interessants els articles si tens un ratet i ganes veuràs com són molt interessants . besets bonica :)

joan ha dit...

gatopardo-l'agüela no me he enterado de la actualización del "apellido", se me habrà pasado? o tendràs que decirme por qué? ... tranquila si al infierno creo que ja tengo varios billetes pagados :)
Vi el enlace a redvoltaire en tu blog y le di una mirada auqnue no detenidament, lo haré seguro . Gràcias :) eres una màquina, no se si directa al infierno o a que clase de infierno, pero es un placer leerte :)

joan ha dit...

Muralla sí és veritat és al·lucinant les coses que ens conta :) Molts besets :)))

joan ha dit...

hahaha gemma ja ho vaig veure a les notícies ...però crec que era la Condoliza qui demanava permís no? de totes maneres és el mateix iguals són l'una com l'altre, d'inutils clar.
besets :)

Gatopardo-l'agüela ha dit...

jjjjj, hoy he puesto la continuación, y creo que te gustará.
Me voy a releer el post sobre los animales, y se lo voy a enseñar a don Pio, que se enamoró de don Diego, sin ser correspondido(dos de mis gatos) y passsa de gatitas.
Un abrazo entrañable.