dimecres, de setembre 14, 2005

Mentides i dubtes

Quatre anys després de l'11S seguim sense saber què va passar exactament i qui va dur a terme aquell atemptat que ha marcat un abans i un després en l'ordre mundial.

Us recomane la lectura del post de Gatopardo "EX MINISTRO ALEMÁN DE DEFENSA AFIRMA QUE LA CIA ESTUVO IMPLICADA EN LOS ATENTADOS DEL 11-S"

i el post de Nihilismo Innecesario "¿AL QAEDA NO EXISTE? "

Val la pena llegir-los detingudament.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Y es que mantenernos en la ignorancia a veces es mucho más cómodo para algunos y con tantas prisas para que vamos a preguntar....

´Sí a veces es increíble..

Un abrazo Joan

Anònim ha dit...

Acollonant...

Però el petonassos no els perdones, oi?

JoanAlbor ha dit...

Brisa un beset bien grande antes que nada.
Y uf es que después de leer los post de Gatopardo y nihilismo pensé eso. ¿cómo pueden engañarnos tan facilmente, como pueden distorsionar las cosas y pasar por encima de tantas vidas? y bueno creo que es necesario que sepamos cómo funciona la cosa. Y menos mal que existe internet donde la información de moemnto puede circular libremente.
Los articulos de investigación de gatopardo són siempre magníficos.

JoanAlbor ha dit...

Mad com no m'arriabres a deixar besets si que no t'ho perdonaria :)))
has dit la pararaula correcta acollonant!!!
Els posts d'investigació de gatopardo sempre ho són.
besets ;)

Anònim ha dit...

Mira, ara no tinc ganes de llegir-los. Només et deix uns besets i fins molt aviat!

Anònim ha dit...

Mira,vaig a ser sincera...no m'he passat a llegir els posts,pot ser que ho faça després...sols dic que els USA volen convertir-se en el major imperi,imposar-se a totes les nacions i per a aconseguir-ho ,els seuus governants van a fer el possible i l'impossible...q s'han de matar 6000 persones i feer-se les víctimes? es fa. Que s'ha de fer una guerra sense motius (encara q cap guerra té motius) i intentar enganyar al món,es fa. Que hi ha que fer la mà a tots aquells que tenen un mínim respecte per les costums,ideals,drets dels humans,medi ambient...es fa.
Simplement voles això,dominar al món...i estàn fent-ho i enganyant-mos...qui es creu q Al-Qaeda no està relacionada amb el govern estadounidenc? O que ells saben on es troba Bin Laden? per favor...cuanta "subnormalitat" en aquell govern...

Anònim ha dit...

I quants xupla-culs en els altres governs... (amb perdó de l'expressió)

Molts bsos i perdona el meu vocabulari :)

Anònim ha dit...

Mira, mira, y resulta que me recomiendas... Vas a ir al infierno.
Hay un dosier completo sobre estas investigaciones, hechas por diferentes autores que concuerdan, en Red Voltaire http://www.redvoltaire.net/

AiR ha dit...

Què es pot esperar d'un govern del qual el seu president ha de demanar permís per anar a orinar...

JoanAlbor ha dit...

Frederichahaha, ja sé que no tens els cap ara per aquestes coses sinó per cercar la cantimplora adequada ;) bon viatge i ja ens contaràs com t'ha anat amb els bitxets :)))

JoanAlbor ha dit...

Ismene la veritat és que no cal llegir molt per adonar-te de les coses que fa el govern americà i els lobys però són força interessants els articles si tens un ratet i ganes veuràs com són molt interessants . besets bonica :)

JoanAlbor ha dit...

gatopardo-l'agüela no me he enterado de la actualización del "apellido", se me habrà pasado? o tendràs que decirme por qué? ... tranquila si al infierno creo que ja tengo varios billetes pagados :)
Vi el enlace a redvoltaire en tu blog y le di una mirada auqnue no detenidament, lo haré seguro . Gràcias :) eres una màquina, no se si directa al infierno o a que clase de infierno, pero es un placer leerte :)

JoanAlbor ha dit...

Muralla sí és veritat és al·lucinant les coses que ens conta :) Molts besets :)))

JoanAlbor ha dit...

hahaha gemma ja ho vaig veure a les notícies ...però crec que era la Condoliza qui demanava permís no? de totes maneres és el mateix iguals són l'una com l'altre, d'inutils clar.
besets :)

Anònim ha dit...

jjjjj, hoy he puesto la continuación, y creo que te gustará.
Me voy a releer el post sobre los animales, y se lo voy a enseñar a don Pio, que se enamoró de don Diego, sin ser correspondido(dos de mis gatos) y passsa de gatitas.
Un abrazo entrañable.